mrt 012018
 

Afgelopen zaterdag hebben 15 selectiezwemmers deelgenomen aan de 4e zeskamp wedstrijd. Deze wedstrijd werd door DOS georganiseerd en er werd gezwommen bij zwembad ‘t Meekenesch in Lichtenvoorde. Mede dankzij de vrijwilligers van DOS en LIVO verliep de wedstrijd op rolletjes. Voor Eppo en Merle was het hun eerste echte wedstrijd. Hieronder het verslag van Koos:

De wedstrijd van zaterdag begon al met een goede vibe omdat we met de estafette waren begonnen. Daarna moesten Eppo en Merle met de 25 meter schoolslag. Dit was hun allereerste wedstrijd dus zenuwachtig waren we allemaal.

Ik moest zelf 200 meter schoolslag en 50 meter schoolslag. Met de 200m had ik er zes seconden afgezwommen maar was wel laatste geëindigd omdat ik bij de dames zat. En toen de 50m, ik was best wel zenuwachtig omdat ik als 2e stond ingedeeld. En daar ging ik dan. Ik vond dat ik een goeie start had en toen ik bijna bij het einde van de baan was dacht ik….. ‘he, volgens mij loop ik voor!’ en toen ben ik als een malle verder gaan zwemmen maar ik eindigde toch tweede. Ik had het gevoel dat ik een beste goede tijd had maar toen ik het zag baalde ik toch wel. Ik had er 1.5 seconde bij op gezwommen. Balen. Toen ik op de uitslagenlijst keek was ik ook nog eens 4e geworden! Zuur.

Ik geef de pen door aan Bas.

Koos Hek

 

De uitslagen van deze wedstrijd vind je hier.

De volgende wedstrijd is op zondag 11 maart, een medaille wedstrijd bij NDD in Doetinchem.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.