nov 162015
 

Zaterdag 14 November hebben de selectiezwemmers alweer het 2de deel van de zeskamp gezwommen. Ditmaal was het de beurt aan DOS om de organisatie op zich te nemen en werd er dus thuis gezwommen in het van Pallandtbad.
Alle zwemmers waren dan ook extra gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten. Door alle hulp van de vrijwilligers verliep de organisatie van de hele middag op rolletjes en konden de zwemmers zich ook echt richten op hun eigen prestatie. Dit allemaal heeft er toe geleid dat er weer vele PR’s zijn gezwommen. Het was dan ook weer echt een mooie en gezellige middag.

4×50 mtr wisselslag: 2e plek in een tijd van 2:45.51, gezwommen door  Anne Masselink, Heike Rougoor, Jana Geerts en Ella van Braak

100m rugslag: 2de plek voor Sven te Pas in een tijd van 1:41.53

50m vrije slag: 2de plek voor Heike Rougoor in een tijd van 36.42

50m vrije slag: 2de plek voor Sven te pas in een tijd van 38.65

50m schoolslag: 3de plek voor Jente Koren in een tijd van 57.29

50 meter vrije slag : 3de plek voor Huub Koster in een tijd van 51.88

Alle uitslagen van de zeskamp vind je hier. Hieronder een aantal foto’s van de wedstrijd in het van Pallandtbad.

 

De tussenstand van de C competitie is ook bijgewerkt. De actuele stand na het 2e deel op 31 oktober in Borculo vind je op: Tussenstand C Competitie

 

Aanstaande zaterdag gaan we weer naar Groenlo waar het 2de deel van de Medaille wedstrijd wordt gezwommen. Hopelijk mogen we weer flink wat medailles mee nemen naar Varsseveld.
Succes allemaal.

Sportieve groetjes van,

Raymond Koren

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.