okt 052015
 

Zaterdag 3 oktober j.l. hebben de selectiezwemmers het 1e deel van de zeskamp gezwommen in Lichtenvoorde. Het werd een geweldig succes.
Voor onze jongste zwemmers was het hun 1e wedstrijd. Vol spanning en zenuwen begonnen ze aan deze zaterdagmiddag. Ze hebben geweldig hun best gedaan. Door een paar kleine foutjes zijn er wel een paar disjes genoteerd, maar ze hebben enorm hun best gedaan en super goed gezwommen.

De andere zwemmers hebben bijna allemaal hun pr verbeterd. De middag werd afgesloten met een geweldige overwinning op de estafette 4 x 50 vrij voor de meisjes. Onder een oorverdovende aanmoediging werden ze met wel 3 lengtes voorsprong eerste. Het was een top middag.

4×50 mtr wisselslag: 2e plek in een tijd van 2:40.29, gezwommen door Anke Martens, Anne Masselink, Heike Rougoor en Jana Geerts
100 mtr schoolslag: 1e plaats voor Koos Hek in een tijd van 1:44.06
50 mtr schoolslag: 2e plek voor Charlotte Sturris in een tijd van 57.97
50 mtr rugslag: 3e plaats voor Huub Koster in een tijd van 1:05.33
4×50 mtr vrije slag: 1e plaats voor DOS in een tijd van 2:49.40, gezwommen door Aranka Wopereis, Eline Rossel, Lieke Masselink en Linzy Tannemaat.

Alle uitslagen van de zeskamp vind je hier

Vorige week hebben we de eerste C Competitie wedstrijd gezwommen. De uitslagen van deze wedstrijd vind je hier
De tussenstand van de C competitie wordt binnenkort vermeld op de volgende pagina: klik hier

Hieronder de foto’s van de zeskamp.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.