okt 312022
 

Een drukke middag deze 15e oktober, wij mochten namelijk deze keer de wedstrijd organiseren, en we moesten snel aan de slag om het bad wedstrijd klaar te maken.
Onze selectie was al ruim op tijd binnen voor het sjouwen. Ook de lijnen en borden etc. moesten in het water maar met hulp van Kees, Falco en Martin ging het dan toch nog snel.

Een klein probleem met de  microfoon kon “Micky-Mike William” gelukkig tijdig fixen met behulp van… “een plakbandje”. Hierdoor kon José als speaker de boel aan elkaar praten samen met Ramona als voorstarter.
Rowie, Nonna en Kees stonden als briefjes runners aan de baan. Die briefjes waren sneller bij Jeannette van de jury dan dat ze geschreven konden worden. 
De catering van Bianca en Rowie konden de tijdwaarnemers erg waarderen.

We hadden vijf tijdwaarnemers van DOS deze keer. 3 kersverse klokkers die om 09:00 ’s morgens examen hadden gedaan. En dus middags gelijk aan de bak mochten als a4 klokker.
Suzan, Bas en Freddy van harte proficiat met het behaalde resultaat!Helaas betekent het dat we ook afscheid nemen van 3 ervaren klokkers, ( Cynthia Bianca en Falco) die ons jaren hebben vertegenwoordigt bij alle eigen en uitwedstrijden.
Ook heeft Bianca als klokker 3 bij diverse GK’s en GBK’s gefungeerd.
Heel erg bedankt voor jullie inzet en de vrije tijd die jullie hebben opgeofferd!  We waarderen het zeer!

Alle zwemmers en vrijwilligers ook bedankt voor jullie hulp voor weer een geslaagde middag!

De uitslage vind je hier

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.