nov 192015
 

Beste leden, jeugdleden, ouders en oud-leden en beste inwoners van Varsseveld en omstreken.

We zijn al weer druk bezig met de voorbereiding van onze jaarlijkse Kersterrenactie. Er wordt ingekocht, er worden prognoses gemaakt, aan de stratenplanning wordt gewerkt et cetera et cetera.

Kerstster2015-02Het belangrijkste echter moeten we niet vergeten, want dat zijn JULLIE. Aan de ene kant de verkopers: de (jeugd)leden, de ouders van leden en al die andere betrokkenen die op deze zaterdagochtend bereid zijn een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken en de kerststerren aan de vrouw of de man te brengen. En aan de andere kant natuurlijk de kopers, die aan de deur de wederom prachtige kerststerren kunnen kopen en zodoende de kerstsfeer in huis halen en daarbij ook nog een plaatselijke vereniging steunen! Zonder jullie gaat het niet lukken.

We vragen jullie allemaal daarom nu alvast ZATERDAGOCHTEND 12 DECEMBER in de agenda te zetten en vrij te houden. Om mee te helpen met de verkoop of om aan de deur de kerststerren in ontvangst te kunnen nemen.

Help je mee met de verkoop? Hoe meer zielen hoe meer vreugd en voor een natje, een droogje en een hele hoop gezelligheid wordt zoals altijd gezorgd! En wil je toch echt een kerstster van ons kopen en kun je helaas niet thuisblijven die ochtend? Binnenkort verschijnt de bestellijst voor de voorverkoop op deze website.

Dus noteer het hoe dan ook nu in je agenda! Meer informatie volgt binnenkort! 

De kerststerren commissie.

 

Kerstster2015-04

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.