feb 092015
 

Ook in het nieuwe jaar zijn de DOS wedstrijdzwemmers al weer druk aan het oefenen voor hun eerste wedstrijd die binnenkort weer plaats gaat vinden. Een aantal hebben er al een wedstrijd op zitten. De lange baan van 17 januari.

Een tijdje terug bleek dat Anne Masselink heel hard kon zwemmen tijdens een Gelderse C wedstrijd. Zo hard zelfs dat ze op de reserve lijst stond van de Gelderse B Kampioenschappen die werd gehouden op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari. Als je op deze reservelijst staat wil het nog niet zeggen dat je dan ook echt mee mag doen. Dat zou ze pas op vrijdag 30 januari horen. Een spannende dag voor Anne maar ook voor de official. Want voor elke wedstrijd waar we als DOS aan mee doen moet er ook een official mee. Anne kreeg bericht dat ze mee mocht doen. Dat houd in dat ze bij de 10 beste van Gelderland zat. Een knappe prestatie. Tevens hoefde er deze keer geen official van DOS te helpen zodat deze thuis kon blijven.

Anne heeft zelf nog een mooi verslagje van deze wedstrijd geschreven:
Op zondag 1 februari moesten we eerst helemaal naar Nijkerk rijden. Sonja en mijn vader zijn mee geweest.  We hebben onderweg nog een half uur in de file gestaan.
Even later waren we bij het zwembad, we moesten 45 minuten wachten voordat we naar binnen mochten.
We moesten in het zwembad een plekje uitzoeken. Ik was al snel aan de beurt.
Ik moest 4 banen schoolslag zwemmen en ik was al niet zo lekker in orde.
Maar ik heb het wel gedaan, de eerste 2 banen had ik de snelste tussentijd van iedereen, n.l. 45,90 seconde, maar in totaal 4 banen samen had ik 1:40.49. Mijn uitslag, ik ben 7e geworden van mijn leeftijd. Even later gingen we weer naar huis. Ik vond het een hele leuke dag.

20150201 Anne Masselink

Ook alweer zin in de volgende wedstrijd?

Deze vind plaats op zaterdag 14 februari a.s. in Lichtenvoorde n.l. de Zeskamp, de start is om 15.30 uur.  En daarna gaan we op zaterdag 28 februari naar Doesburg voor alweer het vierde deel van de C competitie..

De uitslagen van de lange baan wedstrijd en de Gelderse B Kampioenschappen staan op onze website.

Wij wensen iedereen weer veel zwemplezier toe!

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.