apr 062017
 

Het DOS/De Gendten D-jeugd team heeft het dit jaar erg goed gedaan. Op zaterdag 1 april werd in Terborg de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Livo uit Lichtenvoorde.

De einduitslag van 12-6 zorgt er voor dat het team van DOS/De Gendten niet meer in te halen is door de concurrenten. Dit betekent dat het DOS/De Gendten team kampioen is geworden van de afdeling C.

Er zijn veertien wedstrijden gespeeld, waarvan er twaalf gewonnen werden met een totaal doelsaldo van +106. Het seizoen begon niet zo sterk, de eerste wedstrijd werd met één doelpunt verschil verloren. Volgens de spelers onterecht want een zuiver doelpunt was afgekeurd omdat de bal via een gat in het net het doel had verlaten. Vanaf de tweede wedstrijd is elke keer trouw de mascotte “Winnie de Waterpoloër” meegenomen naar de wedstrijden en werd bijna elke wedstrijd winnend afgesloten.

Extra spannend waren de wedstrijden tegen het D-jeugd team dat DOS samen met Natare uit Aalten vormt. Deze derby’s werden twee keer gewonnen door het team DOS/de Gendten, beide keren met slechts één doelpunt verschil.

Na de wedstrijd werd het behaalde kampioenschap traditioneel gevierd met het in het water duwen van de coach. Daarna was er taart en (kinder)champagne en er waren bekers, T-shirts en bloemen voor het team.

Ben je enthousiast geworden voor waterpolo en wil je zelf een keer meetrainen? Kom dan eens kijken bij een training. De waterpolojeugd van zwemvereniging DOS Varsseveld traint elke woensdagavond van 17.30 tot 18.30 uur in Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt in Varsseveld.

Bekijk alle foto’s hier:

[pwaplusphp filter=”2017 Kampioenswedstrijd DOS/De Gendten – Livo”]

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.