nov 272022
 

Deel-2 van de vijfkamp, werd zaterdag 26 november gezwommen den bij zwemvereniging GZV Groenlo. Altijd een late start bij zwembad Marveld maar desondanks niet minder gezellig.

Om 17:00 uur konden we starten met het inzwemmen.
Op ons oude stekkie bij het Vikingschip stonden we onder leiding van ploegleider Kees “kaasblokje” Masselink die alles prima onder controle had.
Door de test:  “hoeveel water kan er in een badmuts voor die knapt”  (dat was ongeveer 10 liter?…….. meer dus dan de inhoud van een hoofd… heren!) had helaas niet iedereen de zelfde badmuts tijdens de wedstrijd.

Yanne was er bij als trainer coach, een aanwinst voor de selectie. Dat wordt duidelijk aan de in totaal 14 PR’s die er gezwommen zijn.  Super resultaat! en dit is waarschijnlijk nog maar het begin, want er zijn nog genoeg ideeën voor de trainingen heb ik gehoord.
Door Anne, Charlotte en Senna zijn maar liefst 3 persoonlijke records elk gehaald. Op alle afstanden een record dus.
Op de 200 meter wissel hebben we ook allemaal een PR, met uitschieters bij Anne -7,37 seconden, en Huub met -14,02 seconden op hun inschrijf tijd.

Yvonne heeft haar eerste wedstrijd geklokt voor onze vereniging, ze heeft al enige jaren ervaring bij het klokken dus dat ging allemaal weer helemaal vanzelf.

Om 18:45 was het eind signaal na de estafette.

Yanne, Yvonne en Kees bedankt voor jullie hulp en vrije tijd.
en allemaal super bedankt voor het mee zwemmen.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.