jul 192014
 

Na het geslaagde afzwemfestijn op 19 juli is voor DOS de zomervakantie aangebroken. De trainingen zitten erop voor dit seizoen en alle wedstrijden zijn al een tijdje achter de rug. In verband met de vakantie is het Van Pallandtbad dan ook gesloten, en wel van 20 juli t/m 30 augustus.

Het is wel een bijzondere zomervakantie voor DOS en het van Pallandtbad dit keer! Tot nu toe huurde DOS het zwembad namelijk altijd van de gemeente Oude IJsselstreek (en daarvoor van de gemeente Wisch). Daar is nu een einde aan gekomen, want de exploitatie van het van Pallandt sportcomplex wordt per 1 september overgenomen door Hydra Sportbeheer.

In de afgelopen jaren is er onzekerheid geweest over het voortbestaan van ons Varsseveldse zwembad, maar gelukkig is het besluit gevallen het van Pallandtbad niet te sluiten (met grote dank aan verschillende partijen in en om Varsseveld die zich hiervoor hebben ingezet!). We zijn dus blij dat we per 1 september gewoon weer van start kunnen gaan.

Vanaf deze plaats wensen we iedereen een hele fijne zomervakantie, bedanken we het badpersoneel van het van Pallandtbad en de gemeente Oude IJsselstreek voor de jarenlange prettige samenwerking, en wensen we Hydra Sportbeheer een spetterende start in het van Pallandtbad!

Tot in september!

 

Het bestuur van DOS Varsseveld

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.