jul 022015
 

Alle wedstrijden zijn gespeeld, en het trainen zit er bijna weer op. Volgende week is de laatste trainingsweek daarna zal het zwembad de gehele vakantie gesloten zijn. Voor de senioren is besloten om de trainingen van aankomende week te laten vervallen i.v.m. onvoldoende animo. De trainingen voor de jeugd zullen wel gewoon plaats vinden.

Voor komend seizoen is de polocommissie weer druk geweest met het samenstellen van alle nieuwe teams. Er zal een jeugdteam meer ingeschreven gaan worden dan dit jaar. De D-jeugd onder de 13 krijgt er één team bij. Dit team is tot stand gekomen door een samenwerking met Natare uit Aalten. Beide teams zullen om invalredenen onder de vlag van DOS komen te spelen.

Dit jaar heeft de PC alle teams nog in kunnen schrijven. Volgend jaar zal dit wellicht anders zijn i.v.m. te weinig scheidsrechters. De PC roept dan ook iedereen op die belangstelling heeft zich te melden en de scheidsrechters cursus te volgen.

Teamindeling Jeugd 2015-2016
Teamindeling Senioren 2015-2016

Alle trainingen worden weer in week 35 (24 augustus) hervat.

De PC wenst iedereen al vast een hele fijne vakantie toe.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.