mrt 222017
 

DOS speelt met twee teams mee in de waterpolocompetitie bij de D-jeugd, onder 13 jaar. Er is een team met spelers van DOS en de Gendten, en een team met spelers van DOS en Natare. Beide teams doen het bijzonder goed, met nog één wedstrijd te gaan staan de teams eerste en derde in de ranglijst.

Aanstaande zaterdag 25 maart speelt het DOS/Natare team om de derde plaats tegen de nummer vier om 17.20 uur in zwembad ‘t Walfort in Aalten. Bij winst is dit team zeker van de derde plaats in de eindstand. Het DOS/de Gendten team speelt op zaterdag 1 april om 17.00 uur in het zwembad in Terborg tegen Livo. Als deze wedstrijd gewonnen wordt eindigt dit team als eerste in de competitie.

Beide teams kunnen natuurlijk alle aanmoedigingen goed gebruiken. Kom daarom kijken naar deze spannende ontknoping van de waterpolocompetitie bij de D-jeugd!

(Op de foto: D combiteam 2015-2016)

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.