mrt 302017
 

Afgelopen zaterdag speelde DOS DG2, het D-jeugd combinatieteam bestaande uit spelers van DOS, Natare en Montferland de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Thetis DG1.

Dat het een spannende wedstrijd zou worden leek bij voorbaat al vast te staan; voor aanvang hadden beide teams evenveel punten en de uitwedstrijd eerder in het seizoen was geëindigd in een 8-8 gelijkspel. Het team van DOS moest winnen om als derde in de eindstand te eindigen.

De voorspelde spannende wedstrijd kwam er inderdaad, de teams waren erg aan elkaar gewaagd en vanaf het begin werd fel om elke bal gestreden. De score ging dan ook gelijk op. Aan het eind van de eerste periode was het 2-2. In de tweede periode kon Thetis iets uitlopen, halverwege de speeltijd stond er 3-6 op het scorebord. In de derde en vierde periode kwam DOS sterk terug, mede door een strafworp voor Thetis die door de keeper van DOS heel mooi gestopt werd, maar toen na vier periodes de eindstand op het bord stond bleek Thetis net iets te sterk. De wedstrijd werd verloren met één punt verschil: 7-8 in het voordeel van Thetis.

Deze uitslag betekent dat DOS DG2 in de competitie als vierde is geëindigd, met 28 punten uit 14 wedstrijden en een doelsaldo van +111. Natuurlijk is dit een erg mooi resultaat waar de spelers trots op mogen zijn, maar direct na afloop van de wedstrijd was de teleurstelling bij de spelers groot, sommige kostte het moeite om te lachen op de teamfoto die na de wedstrijd gemaakt werd. Maar gelukkig maakte de traditionele cake na afloop veel goed!

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.