jul 022015
 

IMG_0592-2

Zaterdag 20 juni heeft heren 1 het einde van het seizoen ingeluid met een gezellig dagje uit. Om 16:00 werd er verzameld in Voorst waar de heren hun krachten in bedwang probeerden te houden bij een leuk potje golf. Na eerst geoefend te hebben met de swing op de driving range werd er een parcours van 9 holes afgelegd.

IMG_0598-2 IMG_0595-2 IMG_0575-2

Voor het golven werd Ignatz (PAPA KAMINSKI) nog even in het zonnetje gezet om de geboorte van zijn dochter Lieke te vieren. Papa Kaminski kreeg een toepasselijke polo overhandigd samen met een kleiner shirtje voor zijn Lieke. Ook de vriendin van Ignatz werd niet overgeslagen, zij ontving onder andere een stressbal en oordoppen, want ja… één Kaminski is soms al vermoeiend laat staan twee ;-). Om dit alles toch nog een beetje te verzachten kon ze samen met Ignatz en Lieke genieten van een lekker grote reep chocola!

IMG_0609-2 IMG_0619-2 IMG_9722_BorderMaker

Na het golven werd er nog even goed gebarbecued bij Niels, en werd de avond afgesloten met een ouderwets avondje Radstake.

Kortom een zeer geslaagde dag.

 Posted by at 21:21

  One Response to “Seizoensafsluiting Heren 1”

  1. Mooi verslagje van Heren 1. Ik vind dat de heren goed na hebben gedacht over een cadeautje voor de vriendin van Ignatz. Die OORDOPPEN. Was ik maar op het idee gekomen om die zelf aan te schaffen toen in nog met Ignatz in heren 1 speelde………

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.