jan 142016
 

Pupil vd maand januari - Jente KorenDe eerste pupil van de maand 2016 is bekend. Jente Koren (8) uit Terborg is pupil van de maand januari!

Over Jente:
Ik heet Jente Koren en ik ben bij de zaterdagochtend en de selectie aan het zwemmen. Ik ben ongeveer 1,5 jaar lid van DOS en ben begonnen met zwemmen omdat ik dat leuk vind. Het leukste op de zaterdag ochtend vind ik dat ik allemaal kunstjes leer en bij de selectie dat ik nog beter leer zwemmen. Het beste ben ik in de borstcrawl.

Ik vind het wel leuk dat ik pupil van de maand ben!

 Posted by at 21:20

  One Response to “Pupil van de maand januari: Jente Koren”

  1. Wauw.. Super Jente, gefeliciteerd…

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.