feb 232017
 

Eva heeft op 11 februari de lange afstand wedstrijd gezwommen en wel de 400 meter vrije slag. In eerste instantie wilde Eva hier niet aan mee doen omdat ze dacht dat ze dit niet kon volbrengen. Na 3 keer geoefend te hebben, kon ze een inschrijftijd noteren. Op de wedstrijd in Lichtenvoorde heeft ze een sensationele tijd neergezet. Ze zwom daar 2 hele minuten van haar inschrijftijd af. Een geweldige prestatie. In een gesprekje met Eva vertelde ze het volgende:

Hoe lang ben je al lid van de zwemclub?
Nouuuuuu dan moet ik even mijn diploma’s tellen. Dat zijn er nu 6 dus ik denk dat ik 2 1/2 jaar al lid ben.

Wat vind je het leukste aan zwemmen?
Eerst vond ik survivalzwemmen het leukst maar nu vind ik synchroonzwemmen heel leuk, maar eigenlijk vind ik alles leuk.

Wat wil je allemaal nog leren?
Nou gewoon…….. heel hard zwemmen.

Wat zou je aan je vriendinnetjes willen vertellen over het zwemmen?
Nou dat ik hele leuke vriendinnetjes hier heb en dat ik zwemmen heel leuk vind.

 

 Posted by at 23:05

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.