aug 022011
 

 

DOS jeugdweekend 2011!

Zaterdag 27 & zondag 28 augustus

Eindtijd: zondag, 16:00

 

 

ARGH, enter het schip en hijs de zeilen! Piraten opgelet:

Jouw zwemclub houdt dit jaar een piratenfeest! En wel op zaterdag 27 en zondag 28 augustus (inderdaad, we blijven ook een nachtje slapen!). Jij hebt je opgegeven voor dit kamp en je bent van harte welkom! Dus trek je ooglapje uit de kast, zet je stoerste piratenhoed op en gáán met die banaan!

Net zoals vorig jaar bij het cowboykamp gaan we alleen maar leuke dingen doen. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van spelletjes, zwemmen, lekker eten en een gezellige discoavond?!

De bedoeling is dat jij je zaterdag 27 augustus rond 12:30 meldt bij de kantine van de sporthal. Je kunt dus eerst nog trainen op de zaterdagochtend bij opperpiraat Sonja.  Piraat Lieke Zweers zal jullie opwachten bij de kantine en kijken of jullie naam op de lijst staat. Het kamp vindt, net zoals vorig jaar, plaats achter de sporthal.

Zodra alle papa’s en mama’s weg zijn gaan wij lol trappen, stoere piratenspelletjes spelen en natuurlijk lekkere dingen eten en drinken (want stoere zeemannen en piratenvrouwen krijgen vaak lekkere honger van al die leuke spelletjes!)

Helaas hebben wij nog steeds niet genoeg piratenhutten voor iedereen. Wij verzoeken alle papa’s en mama’s nogmaals vriendelijk in de kast te kijken of hier nog tent(en) in staan die wij mogen lenen gedurende het kamp.

Het is op ons piratenschip verboden om kostbare spullen mee te nemen. Dus laat je mobieltje, Ipod, geld of andere waardevolle spullen thuis. Als er echt een noodgeval is, heeft de kampleiding een geheime code zodat er contact opgenomen kan worden met jouw ouders. Neem je toch waardevolle spullen mee, ben je hier zelf verantwoordelijk voor.

Als er iets nog niet duidelijk is of je hebt tips om onze vijanden te verslaan, dan mag je altijd bellen met Kapitein Marcel Weirath (06-452.24.376), koningin Heidy Weirath (06-108.36.361) piraat Lieke Zweers (06.122.12.064) of piraat Ivo Smeenk (06-363.60.951) Ook als jullie ouders zich echt veel zorgen maken als jullie weg zijn, of als er iets vervelends gebeurt, dan kunnen ze ook altijd bellen met één van de bovenstaande nummers tijdens het kamp.

Voor nu hebben jullie genoeg informatie, meer mogen jullie niet weten wat dat brengt het plan in gevaar! Wij zeggen: bereidt je voor, wees dapper en wij zien jullie zaterdag 27 augustus op het Van Pallandtzwembad in Varsseveld!!!

AHOY AHOY VRIENDEN!

 

 

 

 

Wat je allemaal mee moet nemen om te overleven op ons piratenschip:

 • Slaapzak, matrasje, kussen
 • Pyjama & knuffeldier
 • Je stoerste piratenoutfit
 • Toilettas met  inhoud (ook de tandjes moeten worden gepoetst)
 • T- shirts, broeken (kort, lang driekwart) en nog meer van dat soort dingen
 • Ondergoed
 • Zakdoeken
 • Sokken
 • Handdoek(en), washand(jes)
 • Zwaard of pistool
 • Zwemspullen
 • Plastic zak voor vuile/natte was
 • Warme kleding (erg belangrijk: vorig jaar bleek dat een groot aantal kinderen te weinig warme kleding meegenomen had)

 

 

Extra informatie voor de papa’s en mama’s

Zoals u waarschijnlijk weet is dit het tweede DOS jeugdweekend dat onze zwem- en polovereniging organiseert. Het organisatiecomité bestaat dit jaar uit 4 personen: Marcel Weirath (bestuurslid), Heidy Weirath, Ivo Smeenk (trainer, waterpoloër) & Lieke Zweers (trainer, waterpoloër).

Het DOS jeugdweekend wordt georganiseerd voor DOS zwemmers die op de basisschool zitten (of dit jaar de basisschool hebben verlaten). Wij willen graag een leuk weekend organiseren, zodat de kinderen elkaar beter kunnen leren kennen en om het groepsgevoel binnen DOS positief te stimuleren. Ook hebben wij dit jaar een team van ongeveer 15 enthousiaste vrijwilligers paraat staan die helpen bij het verzorgen van de spelletjes etc.

Veiligheid heeft bij ons een hoge prioriteit, wij zullen daarom ons uiterste best doen om het kamp zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen.

Voor het weekend vragen wij dit jaar een vergoeding van 5 euro. Gelieve deze 5 euro zaterdag 27 augustus contant te betalen bij Lieke Zweers.

Tevens is er gedurende het weekend een medicatielijst aanwezig. Heidy Weirath zorgt ervoor dat de kinderen die medicatie nodig hebben die ook tijdig krijgen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hebt u nog vragen? Dan mag u één van ons altijd bellen (voor gegevens zie voorgaande pagina’s)

 

 

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.