jun 112015
 

BestuurCompleet

In de afgelopen maanden hebben er twee wisselingen binnen het bestuur van DOS plaatsgevonden. Tijdens de algemene ledenvergadering in maart is Peter Jansen formeel toegetreden tot het bestuur als penningmeester. Hij volgt Gerard Gielink op die deze functie twee perioden en een ‘interimjaar’ heeft vervuld. Peter woont met zijn gezin in Zelhem en speelt al vele jaren waterpolo bij DOS. Sinds mei vorig jaar draaide Peter al mee in het bestuur en hij heeft in de loop van het jaar de werkzaamheden van Gerard stapsgewijs overgenomen.

Op 11 mei jongstleden is – tijdens een extra ledenvergadering – mw. Boukje Kras benoemd als bestuurslid van DOS. Zij zal de functie van secretaris gaan vervullen. Boukje woont in Varsseveld en is de moeder van een enthousiast waterpolo jeugdlid.

Gerard en Mariska Bedankt!

Met het aantreden van Peter en Boukje komt er ook een einde aan de bestuursperiodes van Mariska Tuut en Gerard Gielink. Mariska en Gerard hebben allebei twee periodes van drie jaar in het bestuur gezeten, respectievelijk als voorzitter en penningmeester, en toen er niet direct nieuwe kandidaten waren bleven zij (Mariska als secretaris en Gerard als penningmeester) een belangrijke rol in het bestuur vervullen.

We wensen Boukje en Peter veel succes en willen van de gelegenheid gebruik maken Mariska en Gerard nogmaals te bedanken voor hun inzet voor en betrokkenheid bij de vereniging!

Bestuur en leden van DOS

bloemen

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.