aug 132023
 

Dinsdag 8 augustus jl. bereikte ons het verdrietige bericht dat onze waterpolo scheidsrechter Martijn Berendsen afgelopen maandag plotseling is komen te overlijden op een leeftijd van slechts 24 jaar.

Na een lange periode bij onze waterpolo jeugd gespeeld te hebben heeft hij daarna voor verschillende verenigingen in de buurt gespeeld & gefloten als scheidsrechter. Vorig jaar zomer keerde hij als scheidsrechter terug bij DOS, mede dankzij zijn inzet was het voor ons mogelijk om onze waterpoloteams deel te laten nemen aan de competitie. Daarnaast was hij ook actief betrokken bij verschillende commissies binnen de KNZB. 

Aanstaande maandag 14 augustus om 19:00 uur zal er gelegenheid zijn om afscheid te nemen van Martijn bij Uitvaartcentrum Van Eldik, Oranjestraat 32 te Varsseveld.

Zijn crematie zal in besloten kring plaatsvinden. Deze kunnen jullie wel online volgen op dinsdag 15 augustus vanaf 14:00 uur via: Plechtigheid online.nl.

Wij wensen iedereen die Martijn lief had veel sterkte toe.

Michel Evers
Voorzitter DOS

 Posted by at 13:07

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.