okt 242013
 

DOS_OudersZwemmenMee-20131019-68

Zaterdag 19 oktober was het weer zover: In groten getale zwommen, doken, snorkelden, poloden de ouders van de zaterdagochtendjeugd mee met hun kroost. Van de eerste tot en met de laatste groep waren veel ouders aanwezig. Ze deden de fanatiek mee en ondervonden aan den lijve (zoals dat heet) dat zwemtraining bij DOS echt wel meer is dan ‘zomaar’ een paar baantjes trekken en dat hun eigen kroost qua uithoudingsvermogen soms niet veel voor hun onder doet.

Voor sommigen werd het zelfs een ware uitputtingsslag. Uitspraken als ‘“Papa! Wij moeten 4 banen! Dus nog twee!”  en “Neehee, twee keer achterover koprollen!” waren tot groot vermaak van de kinderen regelmatig te horen. Maar de ouders hielden zich kranig en deden dapper met alle onderdelen mee. Zij waren – zoals ontegenzeggelijk blijkt uit de foto’s 🙂 – in veel gevallen bij de polowedstrijdjes en de mattenrace zelfs aanzienlijk fanatieker dan hun kinderen.

 

Het kader had er – onder leiding van Sonja – weer een mooie en afwisselende ochtend van gemaakt. Een ochtend die de ouders van dichtbij liet zien wat we als vereniging willen bereiken. Namelijk dat ieder kind lekker sportief bezig moet kunnen zijn, en dat ieder kind daar op zijn eigen niveau en op zijn eigen manier plezier aan kan en mag beleven.

 

————————

Er zijn weer veel foto’s gemaakt. Klik op de link hieronder voor een overzicht van alle foto’s van deze mooie ochtend.

[pwaplusphp filter=”Ouders Zwemmen Mee – 19 oktober 2013″]

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.