sep 202014
 

Zwemkamp 2014!

Het was enorm gezellig en we hebben veel lol gehad, maar er is 1 ding dat nu ontbreekt:
De verloopstukjes van mijn elektrische pomp. (zie afbeelding) Het gaat dus alleen om de 3 verloopstukjes. De leiding van het kamp heeft in en om het gebouw van de scouting niets gevonden, dus nu daarom deze oproep.

Door al het uitlenen en alle hectiek is het misschien ergens in een verkeerde tas terecht gekomen. Zouden jullie allemaal dit thuis nog even na kunnen kijken? Ik ga nl. aanstaande donderdag op schoolkamp, en het zou handig zijn wanneer ik mijn eigen pomp weer compleet kan meenemen. Mocht je dit bericht later lezen en de verloopstukjes vinden, ook dan graag een reactie.

Graag even een reactie via mail, of meebrengen naar 1 van de trainingen, met mijn naam erop. Dan verwacht ik dat het via de trainers wel bij mij terecht komt.

Allemaal alvast bedankt voor de moeite.

Groetjes: Lieze Heuvels
(nheuvels@kpnmail.nl)

Foto verloopstukjes electrische pomp

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.