nov 142018
 

Nog iets minder dan een maandje en dan mogen we weer, want dan is de Kerststerrenactie 2018!

De Kerststerrenactie is een jaarlijkse actie waarbij de leden van zwem- en polovereniging DOS, samen met familie, vrienden, bekenden en/of teamgenoten langs de deuren gaan van de inwoners van Varsseveld (en omgeving). Het gaat daarbij uiteraard om de verkoop van Kerststerren, maar ook hyacinten en cyclamen worden tijdens deze actie verkocht.

Doel van de actie is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging, zodat we onder andere de badhuur en de materialen (zoals plankjes en flippers) kunnen betalen.

Een actie kan natuurlijk georganiseerd worden, maar om het tot een succes te makken hebben wij hulp nodig! Er zijn een aantal opties om te kunnen helpen, maar natuurlijk kan er ook voor meerdere opties gekozen worden:

 1. Je komt gezellig helpen met de verkoop op zaterdag 8 december 2018 van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor iets lekker en iets te drinken wordt uiteraard gezorgd. Je kunt je vanaf nu opgeven door het ingevulde aanmeldformulier  in te leveren via kerststerrenactie@hotmail.com. Doe dit uiterlijk zondag 2 december 2018.
 2. Je wilt vast iets verkopen bij je familie, vrienden en/of kennissen (die bijvoorbeeld niet in Varsseveld wonen). Dan kun je het bestelformulier dat hieronder staat downloaden en uitprinten en daarmee alvast langsgaan bij degene aan wie je wat wilt verkopen. Lever dit formulier uiterlijk woensdag 5 december 2018 in via kerststerrenactie@hotmail.com of bij Ilse Evers.  Dit is natuurlijk een goed alternatief als je niet kunt helpen op 8 december, maar je toch een steentje bij wilt dragen!
 3. Je wilt graag bloemen kopen, maar bent (nog) geen lid van DOS. In dat geval kun je natuurlijk altijd een ingevuld  bestelformulier mailen naar kerststerrenactie@hotmail.com. Lever de bestelling dan ook uiterlijk woensdag 5 december 2018 in.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kun je de uitnodiging nog eens goed doorlezen of een mailtje sturen naar kerststerrenactie@hotmail.com.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 8 december!

Namens de organisatie van de kerststerrenactie,

Ilse Evers

Downloads

 

DIRECT AANMELDEN

  Ja, ik heb een auto beschikbaar en neem deze mee

   

   

   Posted by at 20:03