jan 022019
 

Beste Leden,

Allereerst willen wij iedereen het beste wensen voor 2019. Wij hopen op een mooi, goed en gezond jaar voor iedereen!

Via deze weg willen we jullie ook laten weten dat we weer terugkijken op een geslaagde kerststerrenactie. Ondanks het winterse weer waren we met 55 verkopers zeer goed vertegenwoordigd in Varsseveld en omstreken. Dit heeft geresulteerd in een verkoop van 1.052 bloemen en een netto-opbrengst van €2140,-. Een verbetering ten opzichte van 2017!

De Groep die in 2018 het meest heeft verkocht is Groep 2, bestaande uit Erie, Mariska, Diana, Karin, Jelle, Sven, Tom, Marijn en Eppo! Zij ontvangen hiervoor een Slagroomtaart.

Wij als organisatie willen iedereen bedanken voor de geweldige inzet en opkomst! Daarnaast willen wij Gerald Meuleman bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte en ondersteuning. Als vereniging hebben wij dit tot een succes gemaakt.

Tot slot zullen we de actie gaan evalueren. Graag horen wij van jullie suggestie en ideeën zodat we ook dit kunnen meenemen cq aanpassen voor 2019.

Nogmaals dank aan iedereen en tot noteer vast in je agenda: Kerststerrenactie 2019 op 7 december 2019.

Namens de organisatie van de Kerststerrenactie,

Ilse Evers en Peter Janssen

 Posted by at 21:46

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.