aug 182017
 

Hallo ouders/verzorgers van de wedstrijdzwemmers en andere belangstellenden,

In oktober en november van dit jaar zal er weer een tijdwaarnemerscursus (klokker) worden gegeven door de KNZB. Wij zouden graag ieder jaar een paar ouders op cursus sturen om deze bevoegdheid te halen. Zonder officials kunnen we onze wedstrijdzwemmers geen wedstrijden laten zwemmen.

De cursus wordt dit jaar gegeven in week 40, 43 t/m 46. De locatie en cursusdag is op dit moment nog niet bekend. In het verleden zijn we veelal op een cursus locatie in Arnhem geweest. Het mondelinge examen is op zaterdag 2 december 2017 in Deventer.

Je kunt je tot uiterlijk 10 september aanmelden door een mail te sturen naar: selectiezwemmen@dosvarsseveld.nl

De cursuskosten worden door DOS betaald, je ontvangt een KNZB officialshirt en een stopwatch in bruikleen.

Naast nieuwe tijdwaarnemers hebben we ook behoefte aan een extra Juryfunctionaris. Voor het goed functioneren op Jury moet je wel over een goede computervaardigheid beschikken en stressbestendig zijn: tijdens de wedstrijd moeten alle gezwommen tijden binnen relatief korte tijd in het programma Meetmanager worden verwerkt. Voor meer informatie over deze cursus kun je contact opnemen via: jeannette.velthorst@dosvarsseveld.nl

Lijkt je het leuk om niet alleen als toeschouwer aanwezig te zijn bij de wedstrijden maar echt een bijdrage te leveren aan het DOS wedstrijdgebeuren geef je dan snel op.

Met sportieve groet,
Jeannette Velthorst

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.