nov 302014
 

Afgelopen weekend was het weer zo ver: het minipupillen waterpolotoernooi van BZC uit Borculo werd gehouden. Poloteams bestaande uit de meest enthousiaste bikkels van alle verenigingen in onze regio streden weer om de eer, de punten en de aandacht en deden zo ervaring op met deze sport voor echte jongens en meisjes. Een team van DOS deed uiteraard hieraan mee: 6 enthousiaste spelers, Wim als coach en Jonny B. als spelleider.

Borculo2

De sterspelers: Marijn, Loes, Noor, Karlijn, Eline en Roan, en natuurlijk coach Wim.

De teams haalden alles uit de kast maar de DOS bikkels lieten onder leiding van Coach Wim de andere verenigingen zien dat er in Varsseveld een kampioensteam aan zit te komen: van de vier gespeelde wedstrijden werden er drie gewonnen, en één bijna.

Er werd veel gelachen, gespeeld en geleerd en na de vier spannende wedstrijden keerden deze kampioenen in de dop trots terug naar huis. Het was ook dit jaar weer een mooi toernooi in Borculo.

Borculo1

De bikkels van DOS

 

 

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.