jun 022016
 

Afgelopen zaterdag was er een minipolotoernooi in Lochem. Helaas konden we geen geheel DOS-team op de been krijgen, maar er waren dit keer wel 4 jeugdleden die mee deden (Gijs, Noor, Gwen en Jelle). Samen met 3 jeugdspelers van de Berkelduikers vormden ze een team.  Er werden 4 wedstrijden gespeeld van elk 10 minuten. Na elke wedstrijd werden er nog strafworpen genomen.  Bij de eerste wedstrijd moest men een beetje aan elkaar wennen, deze wedstrijd werd dan ook verloren. De tweede wedstrijd ging al veel beter , ze begonnen goed samen te spelen. Mede hierdoor werd er gewonnen. Ook de derde wedstrijd werd gewonnen door het gelegenheidsteam. De vierde wedstrijd werd gelijkspel. Alle vier de spelers vonden het een superleuke middag! Helaas ben ik vergeten foto’s te maken, maar de vader van Gijs heeft er wel een paar gemaakt. Heeft er nog iemand foto’s laat dat dan even weten en dan zetten we ze er nog bij 🙂

Lijkt het jou ook leuk om waterpolo te spelen? Of om met de minipolotoernooitjes mee te doen? Laten we dan volgend seizoen weer proberen met een DOS-team mee te doen! Het is niet erg dat je nog nooit waterpolo gespeeld hebt, het gaat er bij de mini toernooitjes vooral om dat je een leuke middag hebt!

 

wp jelle 2

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.