nov 142016
 

wp-toernooi-borculo-teamfoto

Afgelopen zondag was er weer een minipolotoernooi, dit keer in Borculo. Een compleet DOS-team op de been krijgen zat er deze keer niet in, maar dat mocht de pret niet drukken. De DOS-spelers (Gijs en Jelle) konden met het team van Natare meespelen! Op de foto’s zie je ze in actie 🙂

Onder de leuke en deskundige leiding van Addy werden er 3 wedstrijden gespeeld van elk 10 minuten. Na elke wedstrijd werden er nog strafworpen genomen.

Bij de eerste wedstrijd moest men een beetje aan elkaar wennen, maar het ging best goed. De wedstrijd eindigde in 0-0. De tweede wedstrijd ging al veel beter. De spelers begonnen goed samen te spelen.  Maar de tegenstander was ook goed, en de wedstrijd werd helaas met 2-1 verloren. Bij de derde wedstrijd werden de kinderen al moe, waterpolo is namelijk hartstikke vermoeiend! Dit was helaas ook te zien in de uitslag van de wedstrijd, deze werd met 6-1 verloren.  Dat gaf niets, de kinderen hebben een superleuke middag gehad. Deze toernooitjes zijn ook met name bedoeld voor de kinderen om kennis te maken met waterpolo.

Lijkt het jou ook leuk om waterpolo te spelen? Of om met de minipolotoernooitjes mee te doen? Laten we dan volgend seizoen weer proberen met een DOS-team mee te doen! Het is niet erg als je nog nooit waterpolo hebt gespeeld. Juist niet. Het gaat er bij de mini toernooitjes vooral om dat je een leuke middag hebt! Het eerstkomende toernooi is op 27 november aanstaande in Lichtenvoorde, daarna is er ook een toernooi in ons eigen Van Pallandtbad, en wel op 8 januari 2017!

We hopen binnenkort wat van je te horen.

Heb je interesse, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met polojeugd@dosvarsseveld.nl.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.