mei 122017
 

Met 15 zwemmers zijn we naar Zutphen vertrokken om deel te nemen aan het vierde deel van dit Minioren – Junioren circuit van de Regio Oost.

Aan deze Minioren – Junioren wedstrijd nemen jongens minioren 4 (en jonger) t/m 6 en junioren 1 t/m 4 en meisjes minioren 3 (en jonger) t/m 5 en junioren 1 t/m 3 deel. Deelnemers aan de Minioren onderdelen kunnen zich plaatsen voor de Regionale Minioren Finales. Deelnemers aan de Junioren onderdelen worden opgenomen in de landelijke Junioren klassementen.

Er werd snel en goed gezwommen in het 6 banen bad van Zwembad de IJsselslag met de nodige PR’s. Voor elke leeftijdscategorie kon men een medaille verdienen. DOS mocht naar huis met 6 medailles. Al met al een geslaagde middag..

Foto’s zie: Minioren-Junioren 6 mei 2017
Uitslagen: Klik hier

Het einde van het seizoen is in zicht. Op 13 mei wordt er nog een medaille wedstrijd in Groenlo gezwommen en op 3 juni het laatste deel van het Oost Achterhoek Circuit in Terborg.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.