apr 152013
 

Op zondag 14 april hebben twee teams van enthousiaste DOS minipoloërs meegedaan aan het toernooi in Lochem. DOS-1 en DOS-2 streden in zwembad De Beemd om de eeuwige roem en de ranja aan het eind. Ieder team speelde in zijn eigen poule 4 wedstrijden van 10 minuten. Tussendoor kon er nog gespeeld worden in het recreatiebad, gehangen worden aan de brug en gegleden van de glijbaan.

Maar het ging natuurlijk om het resultaat. Beide teams hebben overwinningen behaald maar ook enkele ballen om de oren gekregen. Het niveauverschil tussen de deelnemende teams was soms groot, en ook ging het er af en toe hard aan toe. De DOS teams hebben zich – uiteraard – van hun beste kant laten zien en dwongen door inzet, techniek, samenspel en spelinzicht respect af bij de tegenstanders. En hadden het natuurlijk ook prima naar hun zin.

20130413 - waterpolo lochem 02

DOS 1 met v.l.n.r. Jara, Martin (coach), Merlijn, Koos en Andy.

20130413 - waterpolo lochem 01DOS-2 met v.l.n.r. Pien, Roan, Ella, Jelle, Marijn en op de voorste rij
de coaches Mariska en Ria.

  20130413 - waterpolo lochem 03
“Wanneer zijn wij weer?”

20130414 - waterpolo lochem 04
Spelleider in actie. 

Het toernooi was prima georganiseerd, met een strakke planning en duidelijke aanwijzingen wie wanneer waar moest zijn. Naast de deelnemers, de coaches en de hulpcoach/catering (bedankt Robbin) was Joris als spelleider mee naar Lochem gereisd. Hij heeft als spelleider diverse wedstrijden van andere deelnemende verenigingen in goede banen geleid. Als met al was het een zeer geslaagde middag. Voldaan en trots zijn we rond half acht weer in Varssveld (en Westendorp) teruggekeerd.

  2 Responses to “Mini Polotoernooi in De Beemd in Lochem”

  1. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Ga zo door en heb bewondering voor de inzet van ouders, spelers en coaches.

  2. Wat kan er mis gaan met zo’n team coaches en begeleiding! Leuke foto’s!

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.