sep 272017
 

Afgelopen zaterdag hebben de selectiezwemmers hun 2e wedstrijd gehad, een medaille wedstrijd in Groenlo. Hieronder het verhaal van Huub:

Hallo ik ben Huub  en ik mag een stukje schrijven over de zwemwedstrijd in Groenlo.

We gingen met de auto naar Groenlo. Zoals altijd zaten we bij de boot. Ik moest bijna als eerst zwemmen 50 meter vrij slag. Ik was  8ste geworden  daarna moest ik 100 schoolslag. Ik ben hierbij 4de geworden en daarna moest ik Estafette zwemmen met  dos leden. In deze serie waren wij eerste geworden. Maar geen podium plaats voor mij. En het was een leuke wedstrijd en ook gezellig. En ik geef de pen door aan Senna.

Van Huub

Hieronder nog een aantal foto’s van de medaille wedstrijd.

De volgende wedstrijd is een Paddenstoelentournooi bij NDD in Doetinchem op zondag 8 oktober.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.