mrt 152018
 

Afgelopen zondag hebben 12 selectiezwemmers deelgenomen aan de vierde medaille wedstrijd bij NDD. Hieronder het verslag van Bas.

Hallo allemaal! Vandaag ben ik (Bas) aan de beurt om een stukje te schrijven.

Vandaag hadden we een wedstrijd in Doetinchem. Normaal hebben we wedstrijden op zaterdag maar vandaag is het op een zondag.

We starten vandaag met een semi-Duitse start, maar daarvoor werd er een minuut stilte gehouden. Omdat Sjoukje Steentjes van de Groenlose zwemvereniging is overleden. Zij is op 14-jarige leeftijd overleden.

De wedstrijd is begonnen en we lopen mooi op schema. Hopelijk worden er deze wedstrijd veel PR’s binnengehaald! We eindigden precies om 19:00, dus het schema was goed gemaakt. En de wedstrijd ging snel voorbij en het was weer een leuke zwemwedstrijd! In totaal zijn er 5 medailles gewonnen door iedereen bij elkaar. Ik had geen medaille, maar wel 2 PR’s gezwommen.

Dit was mijn verhaal over de wedstrijd van 11 maart. Ik geef de pen door aan Jente.

De uitslag van deze wedstrijd vind je hier. De volgende wedstrijd is op zaterdag 24 maart, een medaille wedstrijd bij GZV in Groenlo.

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.