okt 232017
 

Vijftien selectiezwemmers hebbben meegedaan aan deze limiet wedstrijd. Als je mee wilt doen aan een kampioenschap moet je een bepaald limiet behalen. Dus heb je heel snel gezwommen en heb je een limiet behaald dan krijg je een uitnodiging van het wedstrijdsecretariaat om aan een kampioenschap deel te nemen. Je persoonlijke tijd is bij deze wedstrijd belangrijker dan de uiteindelijke plaats waar je komt te staan bij de eind uitslag. Hieronder het verslag van Casper.

Na een mooie zonnige week vakantie hadden we op deze regenachtige zondagmiddag een limietwedstrijd in Doetinchem. We moesten om 16:00 verzamelen bij Rozengaarde. Mijn vader was samen met Yannick’s vader ploegleider. We hebben allemaal heel erg goed gezwommen. Maar ik vond het wel erg moeilijk om tegen 5 jaar oudere jongens te zwemmen. Ik ben niet bij de eerste 3 geëindigd.

Bij deze geef ik de pen door aan Linzy.
Groeten Casper

De uitslagen van deze wedstrijd staan op de website.

De volgende wedstrijd is een zeskamp wedstrijd bij Livo in Lichtenvoorde op zaterdag 28 november 2017.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.