Lid worden?

 

Zwem- en polovereniging DOS zoekt altijd nieuwe jonge en volwassen waterratten!

Onze vereniging is altijd op zoek naar nieuwe waterratten! Je kunt bij DOS komen zwemmen als je minimaal diploma A hebt. De zwemjeugd oefent op zaterdagochtend in verschillende groepen. En op de avonden en op zondagochtend zijn er veel mogelijkheden voor volwassenen om te zwemmen of waterpolo te spelen.

Zaterdagochtend:

Als je (al) goed kunt zwemmen, mag je misschien meedoen met het selectiezwemmen. Je kunt dan vaker oefenen (ook door de week ‘s avonds) en meedoen aan wedstrijden in de gelderse competitie.

Vind je het leuk om een keer waterpolo te spelen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gewoon gezellig een keer kijken of meedoen. We trainen elke week op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur (behalve in de schoolvakanties) onder leiding van de trainers en ons enthousiaste kader.

En let op: voor al onze activiteiten geld dat je drie keer gratis mee mag zwemmen om te kijken of je het leuk vindt.

Zwemfit:

Je kunt bij Zwemfit zwemmen op je eigen niveau. Rustig een half uur je baantjes zwemmen of deelnemen aan de instructies die door de trainer worden gegeven. Ook dat gaat op niveau, van langzaam tot snel. Elke snelheid heeft haar eigen baan. Af en toe is er een techniek-training of een aqua-joggen-les. Ook dan kun je er voor kiezen om mee te doen of rustig je baantjes te zwemmen. Na een half uur (flink) gezwommen te hebben doen de meesten ’t laatste kwartier mee aan het balspel. Ook daar geldt weer ’t hoeft niet, maar wil je wel mee doen maar niet te fanatiek, dat kan!
Kortom, het gaat niet om snelheid of afstand, maar puur om het bewegen. En ben je toch een beetje fanatiek, dan kun je bij de Zwemfit je energie goed kwijt! Na afloop van het zwemmen drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee in de kantine. En al staat de gezelligheid hoog in ’t vaandel bij de trimzwemmers, ook dat is niet verplicht.
Wil je eens proberen of zwemfit iets voor je is? Dat kan! Je kunt drie keer vrijblijvend meezwemmen voordat je beslist. Op dinsdag (18-45-19.30), donderdag (18.45-19.30) en zondag (8.45-9.30) is het zwembad open voor de zwemfit zwemmers.

Als je je graag aan wilt melden kan dat via dit formulier: Inschrijfformulier-DOS 2022 of als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met de secretaris: secretaris@dosvarsseveld.nl