jun 022013
 

Zondag 2 juni was de laatste recreatieve zwemwedstrijd van het seizoen in ons thuisbad, het Van Pallandtbad. Maar liefst 5 verenigingen uit de omgeving (NDD, De IJsselmeeuwen, ZVW’74, De Gendten en DOS zelf uiteraard) waren vertegenwoordigd. Zo’n 80 kinderen deden mee en er werd gezwommen met schoolslag, vrije slag en wisselslag. De juryleden van de verschillende verenigingen konden het ene persoonlijke record na het andere noteren.

Zoals altijd waren de onderlinge wedstrijden spannend. De deelnemers keken daarbij vaker naar links en rechts om de tegenstanders in de gaten te houden dan dat ze doen bij het oversteken maar alles is toegestaan voor een goed eindresultaat. Het programma was overzichtelijk en na de ietwat verrassend verlopen Zweedse estafette waarbij sommige deelnemers meerdere keren moesten zwemmen en een enkele ook in de baan van de tegenstander uitkwam, was de middag alweer voorbij en konden de oorkondes in ontvangst worden genomen.

Met dank aan de deelnemers van de verschillende verenigingen en hun vrijwilligers die dit iedere keer weer mogelijk maken kijken we uit naar het programma van volgend jaar.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.