dec 012013
 

Beste leden van DOS,

Ook dit jaar organiseert DOS een kerststerrenactie! Deze wordt gehouden op zaterdag 14 december 2013. Tijdens deze actie worden in Varsseveld en omstreken kerststerren, cyclamen en hyacinten huis-aan-huis verkocht.

Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk vrijwilligers deze dag. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer de actie DOS op zal leveren. Natuurlijk is het ook heel gezellig om met je ploeggenoten iets voor je eigen club te doen!

In tegenstelling tot voorgaande jaren, zullen we op deze dag om 11.45 uur starten en rond 17.00 uur is de verkoop afgelopen. We beginnen de dag met een korte uitleg en verdeling van de planten. Rond 12.00 uur zullen we met auto’s Varsseveld en omliggende gebieden onveilig maken om de planten te verkopen. Tussendoor is er natuurlijk gelegenheid om een broodje te eten en wat lekkers te drinken bij Munsterman.

Het adres voor deze dag: Munsterman. Breukelaarweg 23, Varsseveld

Om DOS deze dag te helpen, kun je je aanmelden bij je aanvoerder, of rechtstreeks via kerststerrenactiedos@hotmail.com. Vermeld graag even de volgende gegevens:

  • Je naam
  • de buurt waarin je wilt verkopen (optioneel)
  • met wie je wilt verkopen (optioneel)
  • of je een auto beschikbaar hebt

Wanneer we jouw aanmelding binnen hebben zul je een bevestigingsmail van ons ontvangen. Voor meer info over de actie kun je mailen naar bovenstaand mailadres of bellen met Koen van Lent, 06-17722631 of Wendy te Lindert, 06-13472593.

De uiterlijke aanmelddatum is donderdag 5 december 2013.

Wij hopen dat er zaterdag 14 december zoveel mogelijk leden van DOS aanwezig zijn, om er zo weer een gezellige dag van te maken!!  

 

NB: Mocht je niet kunnen op zaterdag de 14e, of als je nog een extra bijdrage wilt leveren, dan kun je met dit formulier planten bestellen. Deze worden dan bij Munsterman voor je klaargezet en kun je ook op zaterdag de 14e afhalen. Meer info vind je op Bestelformulier Losse Verkoop.

 

Groetjes, de organisatie,

Ilse, Koen en Wendy

120113_1844_Kersterrena5.jpg