sep 222016
 

Beste jeugdleden van DOS, ouders/ verzorgers en geïnteresseerden,

In het nieuwe seizoen lijkt het ons erg leuk om met een aantal teams van DOS weer mee te gaan spelen op een miniwaterpolotoernooi. Het eerstkomende toernooi zal zijn op 6 november om 14.00u in Borculo en duurt tot ongeveer 18.00u. (Let op: het toernooi van 9 oktober in Lichtenvoorde is verplaatst naar 27 november)

Wat is minipolo?

Bij minipolo speel je een wedstrijd waterpolo van 10 minuten. Als een wedstrijd is afgelopen, mag je allemaal een strafworp nemen. Elk toernooi speel je ongeveer vier wedstrijden. Een team bestaat uit 4 of 5 spelers, waarvan één speler keept. Er zijn drie leeftijdscategorieën. Er is een groep E-jeugd, F-jeugd en mini’s. Als je in de mini’s speelt, kan je tijdens de wedstrijd gewoon staan. Bij alle categorieën speel je met jongens en meisjes door elkaar. Elke wedstrijd is er een spelleider die de wedstrijd in goede banen leidt.

Alle jeugdleden onder de 12 jaar mogen meedoen aan een minipolotoernooi. Je mag meedoen als je dat leuk vindt. Je hoeft geen balvaardigheid diploma te hebben. Bij een minipolotoernooi gaat het om plezier en te ervaren wat waterpolo is. Per toernooi kun je je opgeven. Het is dus goed te combineren met zwemmen!

We horen graag of je mee wilt doen! Als je mee wilt doen, mag je een mailtje sturen naar polojeugd@dosvarsseveld.nl. Nog geen lid maar wel interesse? Stuur een mail, vermeld dat je kennis wil maken en dan zien we elkaar binnenkort.

Met sportieve groet,

Wim Focke en Diana Prinsen

 

Overige minipolotoernooidata om alvast in je agenda te noteren:

  • 27 november 2016 in Lichtenvoorde. Waarschijnlijk van 14:00 tot 18:00, maar dat is nog niet helemaal zeker.
  • 8 januari 2017 in Varsseveld. Dit begint om 13.00u en duurt tot 16.00u.
  • 12 maart 2017 in Aalten. Ook hier is nog geen tijdstip van bekend.
  • 2 april 2017 in Terborg.
  • Eind april 2017 in Doetinchem.
  • In mei wordt er nog een toernooi gepland in Lochem.

dos-minipupillentoernooi-2015-60

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.