nov 212012
 

Zwemvereniging DOS organiseert op in de maanden december en januari op 5 maandagavonden een introductiecursus voor (aanstaande) zwemtrainers en geïnteresseerden. De cursus is gericht op techniek van zwemslagen, keerpunten en starts, maar ook overige zaken rondom trainingen en wedstrijden komen aan bod.

De cursus wordt gegeven door Martijn Giezen, trainer bij Montferland. Sinds onze samenwerking met deze vereniging komt hij ook wekelijks met een groep zwemmers naar het Van Pallandtbad en geeft (een deel van) de selectietrainingen samen met de trainers van DOS. Martijn heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring als trainer en is officieel trainer op A en B niveau.

De cursus bestaat uit 5 avonden:

  • maandag 10 december
  • maandag 17 december
  • maandag 14 januari
  • maandag 21 januari
  • maandag 28 januari

Iedere avond start om 18:30 en zal tot ongeveer 22:00 uur duren. De locatie is de vergaderruimte van het Van Pallandtbad te Varsseveld.

De cursus is bedoeld voor:

  • Hulptrainers en kader die meer bagage willen hebben voor de trainingen;
  • Ouders en belangstellenden die (misschien op termijn) overwegen als vrijwilliger bij trainingen of wedstrijden te helpen;
  • Belangstellenden die gewoon meer van de techniek en het trainen willen weten.

De cursus kent geen examen of diploma, maar kan wel enthousiasme en bagage meegeven of zelfs trainers enthousiast maken voor een echte trainerscursus.

Als u (of jij) belangstelling hebt om hieraan mee te doen horen we het natuurlijk graag. De aanmeldtermijn loopt tot en met 2 december. Voor vragen of directe aanmeldingen kun je contact opnemen met Annemieke Schreuter of Martijn Giezen via cursus@dosvarsseveld.nl.

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.