mrt 192011
 

Op 19 februari reed het tweede herenwaterpoloteam op de fiets tegen een straffe, koude oostenwind richting de Heurne om aldaar een kookworkshop te doen. Niet alleen qua kampioenskoers ligt dat prachtige herenteam met voormalige ‘ondeugende jongens’ op koers, ook die tegenwind deerde hen niet. Aldus kwamen de bikkels op tijd aan bij nostalgisch boerderijrestaurant “Op de Brusse”. Daar werden we welkom geheten door Petra & Reinier. Bij binnenkomst ontvingen wij een door henzelf gebrouwen drankje wat overigens prima smaakte.

Spoedig daarna verzorgde kok Reinier een korte inleiding en konden we aan de slag in de keuken. Reinier gaf ondertussen tips & trucs en bood waar nodig een helpende hand. Dat bleek nauwelijks nodig want alras bleek dat de jongemannen van heren 2 met hun goddelijke, afgetrainde lichamen niet alleen op de al genoemde kampioenskoers liggen, maar dat ze ook bekwame koks bleken te zijn. Kan ook niet anders met zo’n getalenteerde groep jonge mensen.

Na circa 2 uur waren alle gerechten zover voorbereid dat we aan tafel konden. Vervolgens werd er gedurende 3 uur getafeld waarbij de diverse gangen van het diner werden uitgeserveerd door de makers ervan en pas nádat zij de laatste bereidingshandelingen hebben voltooid en het gerecht mooi hebben opgemaakt en gegarneerd. Dit hebben we met smaak verorberd, ondersteund door het nuttigen van enkele drankjes. Na een geslaagde avond keerden we, met een straffe rugwind, huiswaarts. Al met al een gezellige avond.

Wie van onze leden het leukste idee heeft wat heren 2 volgend jaar kan doen als ze een avondje uit willen ontvangt een leuk prijsje……..

groeten van Heren 2

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.