nov 282012
 

Beste lotenverkopers en lotenkopers,

We hebben de verkoop van de Grote Clubactie 2012 afgesloten. Er zijn dit jaar – net als vorig jaar – 675 loten verkocht!  Een geweldig resultaat. We zeggen ‘dank je’ tegen al die lotenverkopers die in weer en wind straten, verjaardagen en buurten hebben afgelopen om loten te verkopen aan vrienden, bekenden en buurtgenoten. Allemaal bedankt en we zijn uiteraard weer heel erg blij met de opbrengst.

De top 10 van lotenverkopers van 2012 is:

1. Linda ter Horst 43
2. Lieke  Masselink 30
3. Dior  Krueziu 29
4. Jennifer  Kleinnibbelink 26
5. Danny  Beernink 25
6. Anne  Masselink 20
7. Aline  Meuleman 19
8. Marijn, Jara & Laura Vriese 16,7
9. Esmee te Hennepe 16
10. Tico  Schuurman 15
10. Bjorn  Neerhof 15

 

Er zijn dit jaar een paar nieuwe lotenverkopers geweest die voor het eerst voor DOS hebben verkocht. En sommigen staan gelijk in de top 10. Een belofte voor de toekomst.

Natuurlijk zijn we blij met elk verkocht lot. En de 10 topverkopers hebben het natuurlijk niet alleen gedaan. We bedanken dit jaar natuurlijk ook Ramon, Sanne, Sofie, Sanne, Stein, Ties, Tara, Tino, Aranka, Ruben, Anna, Ruben, Yannick, Robine, Roël, Ella, Loes, Noor, Jelle,  Jelmer, Roan, Dion, Willem, Lieselotte, Ruben, Merlijn, Noah, Coline, Lieze en Karlijn; alle waterpoloteams en alle vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en iedereen die verder geholpen heeft om deze actie tot een succes te maken. Heel goed gedaan allemaal.

Het jeugdkamp van 2012 was weer geweldig. En dus gaan we ook in 2013 weer een jeugdkamp organiseren. Net als vorig jaar zullen we de opbrengst van de Grote Clubactie vooral hier voor gebruiken.

Op 29 november is de uitslag van de officiële trekking van de grote clubactie. De prijswinnaars kunnen kijken op www.clubactie.nl of ze een prijs hebben gewonnen. Als je een prijs hebt gewonnen, of als een prijs is gevallen op een door jouw verkocht lot horen we dat natuurlijk heel graag.

We hebben ook nog even contact gehad met Sinterklaas. De vijf verkopers die de meeste loten hebben verkocht worden in het zonnetje gezet bij het Sinterklaasfeest op 1 december. Daar komen jullie toch ook?

Namens het bestuur van DOS, Martin Siffels

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.