nov 272013
 

Beste lotenverkopers en lotenkopers,

We hebben de verkoop van de Grote Clubactie 2013 afgesloten. Het is bijna niet te geloven, maar er zijn voor het derde jaar op rij 675 loten verkocht!  Helemaal Geweldig. We zeggen ‘dank je’ tegen al die lotenverkopers die in weer en wind straten, verjaardagen en buurten hebben afgelopen om loten te verkopen aan vrienden, bekenden en buurtgenoten. Allemaal bedankt en we zijn uiteraard weer heel erg blij met de opbrengst.

De top 10 van lotenverkopers van 2013 is:

1. Dewi Aberson 30
2. Bjorn & Dion Neerhof 26
2. Danny Beernink 26
4. Karlijn Heuvels 25
5. Katrien Meijer 24
5. Anne  Masselink 24
7. Marijn, Jara & Laura Vriese 21,3
8. Coline Rougoor 17
8. Siebe Arentsen 17
10. Anoek Wubbels 15
10. Manon Jolink 15

 

Natuurlijk zijn we blij met elk verkocht lot. En de 10 topverkopers hebben het natuurlijk niet alleen gedaan. We bedanken dit jaar natuurlijk ook Lieke, Rolinka, Tin-Yan, Lieselotte, Jelle, Nienke, Tin – Wing, Aline, Huub, Roël, Linda, Tess, Evy, Aranka, Yannick, Stein, Ruben, Kai, Tom, Indi, Noor, Esmee, Dior, Loes, Sanne, Carolien, Tara, Sam, Tino, Femke en Lieze; alle waterpoloteams en alle vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en iedereen die verder geholpen heeft om deze actie tot een succes te maken. Heel goed gedaan allemaal.

Wat we met het geld gaan doen? We vinden net als vorige jaren dat we het aan jullie als jeugd ten goede moeten laten komen. Jullie hebben tenslotte het grootste deel van deze opbrengst zelf bij elkaar verzameld. We gaan het dus besteden aan de jeugdactiviteiten, en het jeugdkamp van volgend jaar hoort daar natuurlijk ook weer bij.

Op 28 november is de uitslag van de officiële trekking van de grote clubactie. De prijswinnaars kunnen kijken op www.clubactie.nl of ze een prijs hebben gewonnen. Als je een prijs hebt gewonnen, of als een prijs is gevallen op een door jouw verkocht lot horen we dat natuurlijk heel graag.

We hebben ook nog even contact gehad met Sinterklaas. De vijf verkopers die de meeste loten hebben verkocht worden in het zonnetje gezet bij het Sinterklaasfeest op 30 november. Daar komen jullie toch ook?

Namens het bestuur van DOS, Martin Siffels