jun 152017
 

Pupil van de maand juni is Gijs Konink geworden. Gijs zwemt op de zaterdagochtend van 11.00 – 12.00 uur voor zijn zwemvaardigheidsdiploma. Bijna altijd aanwezig en als hij een keertje niet kan komen, komt hij dat netjes vertellen. Altijd netjes met antwoord geven en zeer sociaal. Met het kleine intervieuwtje wat we met Gijs gehouden hebben, kregen we toch wel een ander beeld van onze, anders zo bedeesde, Gijs. Het is nogal een bezige bij. Hij zwemt en zit op gym en ook nog dynamic tennis en als klap op de vuurpijl vertelde hij ook nog dat hij drumt. Hij heeft een echt drumstel thuis staan.

Gijs vertelde dat dynamic tennis, tennis is met een zachte bal (Sonja had hier nog nooit van gehoord). Het drummen kan hij gelukkig thuis volop oefenen, want de buren wonen verder weg. Van het zwemmen vindt hij de balvaardigheid het leukst. Hij wil ook het gooien en vangen met één hand nog goed oefenen. Borstcrawl en vlinderslag is niet zijn favoriet. Dat vindt hij nog best moeilijk. Ook de miniwaterpolo toernooitjes vindt hij geweldig. Hij heeft al 8 keer meegedaan. Voor waterpolo trainen kan helaas nog niet gebeuren. Op die tijd dat er training is, heeft Gijs een van zijn andere bezigheden. Hij wil nog wel veel meer, maar hij loopt een beetje vast met de tijden. Gijs, wij zijn blij dat je bij ons zwemt, we zien je iedere keer verbeteren in je techniek!

 Posted by at 20:44

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.