feb 032014
 

Het nieuwe jaar begon voor de waterpoloënde jeugd meteen goed. In het eerste weekend na de oliebollen stond een groot aantal enthousiaste DOS vrijwilligers klaar om het jaarlijkse mini waterpolotoernooi voor de jeugd in goede banen te leiden.

MiniPoloDOS_5_jan_14 -47

Ook dit keer kwam uit de hele regio de jongste waterpolo jeugd naar Varsseveld. Maar liefst 17 teams van 8 verenigingen streden voor de eer en deden de nodige wedstrijdervaring op. De DOS jeugd deed in twee teams mee: één team van alleen Dossers onder de sportieve leiding van Ivo en één team van Dos leden samen met spelers van WWV onder de minstens zo enthousiaste begeleiding van Thijmen. Beide teams lieten zich natuurlijk van hun beste kant zien en behaalde klinkende resultaten.

De teams van de verenigingen speelden meerdere wedstrijden en iedere wedstrijd werd zoals gebruikelijk afgesloten met een serie schoten op doel. Het spelen van de wedstrijden, het spelen in het peuterbad, het kijken en aanmoedigen van de clubgenoten door de kinderen en de ouders (waarbij soms per ongeluk de tegenstanders werden toegejuicht: het blijft lastig met die capjes op): het maakte dat het een super gezellige en sportieve middag was.

MiniPoloDOS_5_jan_14 -5

We waren blij met de deelnemende verenigingen en met de jeugd die ze naar Varsseveld brachten. We hopen dat zij het net zo leuk vonden als wij! En tenslotte: samen maken we de vereniging en met de inzet van onze vrijwilligers was het weer een plezier dit te kunnen organiseren. Dus bedankt Jara, Ella, Pien, Peter, Mariska, Erie, Wim, Gerard, Bas, Ellen, Ramon, Kevin, Laura, Ivo, Ria. Bedankt zwembad- en kantinepersoneel en natuurlijk dank aan Hans en Rob voor de organisatie.

Klik op de foto hieronder voor de fotogalerij [pwaplusphp filter=”Mini Waterpolo Toernooi – 5 januari 2014″]

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.