feb 032015
 

Zondag 11 januari vond weer het jaarlijkse minipupillen waterpolotoernooi van DOS Varsseveld plaats in het Van Pallandtbad / Hydra sportcentrum. Verschillende jeugdteams uit de regio kwamen naar Varsseveld voor een mooi spelletje waterpolo voor de allerjongsten.

DOS deed dit jaar uiteraard ook weer mee met een enthousiast team jeugdspelers. Deze keer onder leiding van de altijd vrolijke coach Dionne. Zij bracht het team met praktische tips (Nee nee, de volgende wedstrijd pas!) en tactische aanwijzingen (Kijk jongens, dát doel moet je hebben) tot mooie resultaten. Op twee velden werd fel gestreden om de eer en de overwinning, en vanaf de kant werd heftig aangemoedigd.

DOS minipupillentoernooi 2015-15

De diverse teams speelden hun wedstrijden met overtuiging en speelden tussendoor in het peuterbad. En zoals gebruikelijk mocht iedereen proberen te scoren in de reeks doelworpen na iedere wedstrijd.

Het was een zeer geslaagde middag, en we hopen dat de deelnemende verenigingen net zoveel plezier gehad hebben als wij zelf.

Uiteraard willen we alle vrijwilligers bedanken die bij de organisatie van deze middag hebben geholpen. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest! En we hopen natuurlijk ook volgend jaar weer zo’n mooi toernooi voor de jongste waterpolospelertjes uit de regio te kunnen organiseren.

DOS minipupillentoernooi 2015-91

Klik op de foto hieronder voor de fotogalerij met alle foto’s van deze geslaagde middag.  [pwaplusphp filter=”Minipupillentoernooi 11 januari 2015″]

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.