jan 162013
 

Op zondag 13 januari was het eindelijk zover. Het waterpolotoernooi voor Minipupillen vond plaats in het Van Pallandtbad in Varsseveld. Teams uit de hele Achterhoek deden mee en zagen kinderen waterpoloën alsof ze dat al hun hele leven deden.

Maar liefst 20 teams speelden 40 wedstrijden op pupillen 2 en pupillen 3 niveau. Iedere wedstrijd duurde 10 minuten en werd afgesloten met een serie schoten op doel.

Er deden dit keer twee teams van DOS mee, met meer en minder ervaren spelers die vanuit de waterpolo en de zaterdagochtend werden opgesteld. Coaches van DOS 1 en DOS 2 waren Ivo en Mariska die vol enthousiasme hun team tot grote hoogtes en strakke acties aanmoedigden. Alhoewel het veld voor enkele van de minder ervaren spelers best groot was – en het water best diep – konden ze hun mannetje (of vrouwtje) prima staan tegenover de soms zeer geroutineerd spelende tegenstanders. Toeschouwers waren getuige van acties die op de olympische spelen niet zouden misstaan en doelpunten die – als er tv aanwezig zou zijn geweest – de eindejaarsoverzichten zeker zouden hebben gehaald.


DosMiniPoloToernooi-2013-29

DOS 1: Roan, Pien, Jelle, Noah, coach Ivo, Andy (klik foto voor vergroting)

DosMiniPoloToernooi-2013-28

DOS 2: Jara, Ella, Merlijn, coach Mariska, Karlijn, Koos en Marijn (klik foto voor vergroting)

De ruim 80 deelnemers en hun coaches, begeleiders, verzorgers en ouders maakten er een drukke maar gezellige middag van. En zoals altijd kon er tussen de wedstrijden door uitgebreid gespeeld worden in het peuterbad. Waar net als altijd uitgebreid gebruik van werd gemaakt.

Met een fantastische organisatie en een gesmeerde uitvoering met ondersteuning van vele vrijwilligers verliep het toernooi als een trein. Bedankt Peter, Ria, Hans, Rob, Richard, Laura, Kyra, Ramon, Martin, Bas, Brent, Kevin, Ivo, Mariska, Erie en alle anderen (badmeesters en -juffen, kantine) die deze middag tot een succes hebben gemaakt.

Fotogalerijen (met dank aan Martin en Ivo).

Werkwijze: Klik op een album en alle foto’s van dat album verschijnen onder het artikel (pagina laadt opnieuw). Klik op “…terug naar albumoverzicht” om weer naar het overzicht van alle albums terug te gaan. Klik vervolgens op het volgende album enzovoorts …

[pwaplusphp filter=”13 januari 2013″]

 

  One Response to “Geslaagd Mini Polotoernooi in Varsseveld!”

  1. Wat een leuk geschreven stukje. En de foto’s van onze allerkleinste DOS waterpolo’ers zijn echt fantastisch!

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.