nov 202017
 

Op 11, 12, 18 en 19 november werd de GK gezwommen in het Erica Terpstra Zwembad in Nijmegen.

Sven, Heike en Linzy mochten hier aan deelnemen omdat ze een limiet hebben behaald. Voor Linzy en Sven was het hun eerste GK.

Sven en Heike kwamen op de eerste dag in actie. Sven op de 50 vlinderslag in een mooie PR van 35,70, en Heike op de 100 vlinderslag in een tijd van 1.24,01.

Op de tweede dag mocht Linzy de 50 mtr vrije slag zwemmen. Dit deed ze met een mooie PR van 32,19. Op de derde dag heeft ze nog de 100 mtr. vrije slag gezwommen in een tijd van 1.13,34.

Op de vierde dag mocht Sven de 50 mtr vrije slag zwemmen. Hij had een mooie tijd maar helaas kreeg hij een valse start toegewezen.

Geen medailles deze keer maar het was een mooi zwem weekend waarin we trots zijn op onze zwemmers die het goed hebben gedaan. Ze behoren alle 3 tot de beste 20 zwemmers van Gelderland.

Ook bedanken we Bianca. Het was voor haar de eerste keer dat ze als official op een Gelders Kampioenschap gefungeerd heeft.

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.