okt 292017
 

Gisteren hebben de selectiezwemmers hun eerste zeskamp wedstrijd gezwommen bij zwembad ‘t Meekenesch in Lichtenvoorde.

Linzy verteld hoe zij deze wedstrijd heeft beleefd:

Hallo allemaal, vandaag mag ik een stukje schrijven voor in de pen.

We hadden een wedstrijd in Lichtenvoorde. Bij de club ZPC livo. Het liep al iets uit omdat er een club in de file stond. De wedstijd begon met estafettes en daarna met 200 meters. Ik moest ook 200 meter vrije slag. Ik heb er vijf seconden vanaf gezwommen. Na de pauze moest ik 100 meter rugslag zwemmen. Dat ging minder goed. Er waren veel PR’s gezwommen. Het was een leuke wedstrijd.

Dit was mijn verslag voor de pen. Ik geef de pen door aan Rowie.
Groetjes van Linzy

De volgende keer zwemmen we op 25 november in Borculo, deel 2 van de zeskamp bij BZC.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.