okt 072014
 

Hallo allemaal,

Op 27 september hebben onze selectiezwemmers de 1e C competitie wedstrijd in Borculo gehad. Maar liefst 23 zwemmers gingen er mee. Voor een aantal was dit de eerste wedstrijd en wij hopen dat iedereen het leuk heeft gevonden. Helaas konden de gezwommen tijden in Borculo niet op een lijst worden weergegeven waardoor we geen idee hadden hoe hard we hadden gezwommen. Intussen is deze uitslagenlijst nu wel binnen, en deze presenteren we jullie natuurlijk met gepaste trots 🙂

Belangrijk: Vanaf nu zullen we de uitslagen van de wedstrijden op één plek bij elkaar plaatsen, zodat jullie het zelf na kunnen lezen. Dit kan via het menu Zwemmen / Informatie en uitslagen selectiezwemmen. Daar hebben we nu alvast neergezet:

– overzicht wedstrijdkalender voor dit seizoen
– data’s wanneer er geen trainingen zijn
– diskwalificatiecodes
– voor nu de uitslagen van de eerste 2 wedstrijden

Binnenkort zal er op de volgende website de tussenstand komen te staan van de punten voor de C competitie: http://www.knzboost.nl/wedstrijdzwemmen/uitslagen-ranglijsten

Wij wensen iedereen veel succes tijdens de zeskamp op zaterdag 11 oktober in Lichtenvoorde en de 2e wedstrijd van de C Competitie op zaterdag 1 november in Varsseveld.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.