apr 242016
 

Zaterdag 23 april speelde het combinatieteam van De Gendten en DOS <15 de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Proteus uit Twello. Het was een spannende wedstrijd die lange tijd gelijk opging. Uiteindelijk wisten we in de laatste kwart een voorsprong op te bouwen van 7-5. Met nog acht seconden op de klok scoorde Proteus nog 7-6 maar de laatste seconden werden professioneel uitgespeeld en was de overwinning een feit.

Mooi detail was dat de wedstrijd werd gefloten door Lieke Klaassen uit het Nederlandse Waterpolo Team, en ze wilde ook nog even tijd maken om na de wedstrijd met een paar fans op de foto te gaan.

Standen:
Periode 1:  2-1
Periode 2:  2-2
Periode 3:  4-4
Periode 4:  7-6 (eindstand)

Het was alles bij elkaar een mooi seizoen en de jongens en meiden van dit gecombineerde team van DOS / De Gendten hebben met veel onderling plezier getraind en gespeeld. Ze deden daarbij in de competitie goed mee waarbij evenveel keren werd gewonnen als werd verloren. Het resulteerde uiteindelijk in een 6-de plaats.

Op de foto (van links naar rechts):

Bovenste rij: Ella, Jara, Jelle, Lars, Jarno
Onderste rij: Pien, Isa, Kim, Merlijn, Edwin (coach en trainer)
DeGendten_DOS_CG1 160423-2

 

Klik hier om alle foto’s van de wedstrijd te bekijken:

[pwaplusphp filter=”DeGendtenDos CG1 – Proteus 23 april 2016″]

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.