mei 182013
 

 

Op zaterdag 18 mei was de DOS jeugd te gast in het thuisbad De Jasper van WWV in Winterswijk. Er was een sterk team met 7 DOS spelers samengesteld die in totaal 4 wedstrijden mochten spelen. Tussendoor mocht zoals gebruikelijk worden gespeeld in het recreatiegedeelte, en daar werd ook goed gebruik van gemaakt.

 

Het team wist de fysieke en tactische groei die dit jaar is gerealiseerd in klinkende uitslagen te vertalen. Maar liefst drie van de vier wedstrijden werden overtuigend gewonnen.

  20130518 - minipolo winterswijk jasper-17

Jara ‘Jaws’ Vriese in actie                                            Aanleggen en scoren…

Er werd sterk en tactisch gespeeld. De spelers vonden elkaar in het veld en speelden elkaar de bal uitstekend toe. Door het versnellen op het juiste moment en goed wisselen door de coaches werd gewonnen van de soms lichamelijk sterkere tegenstanders. Alleen in de laatste wedstrijd eiste de vermoeidheid zijn tol en werd het team snel op achterstand gezet. Met een enthousiast offensief werd de achterstand bijna ingelopen, maar het eindsignaal kwam net te vroeg. De bikkels redde het de laatste wedstrijd helaas net niet.

Met een score van 3 uit 4 mogen de DOS kanjers terugkijken op een geslaagde middag. Gezien het tijdstip moesten er na de wedstrijden dringend boterhammen worden gegeten, broodtrommels worden teruggevonden, chocolademelk worden gedronken en ze waren zo moe dat zelfs het aankleden sneller dan gebruikelijk ging. Op de terugweg was het achterin de auto buitengewoon stil en werd ongetwijfeld teruggedacht aan die ene bal die er zo mooi in vloog.

20130518 - minipolo winterswijk jasper-1

Het DOS team: achterste rij: Merlijn, Roan, Jelle en Jara
voorste rij: Ria (coach), Pien, Ella, Marijn, Hans (coach)

Klik op de foto hieronder voor de hele fotogalerij: 

[pwaplusphp filter=”Minipolotoernooi Winterswijk 18 mei 2013″]

 

  3 Responses to “DOS Waterpolojeugd succesvol in Winterswijk”

  1. Zeker mooie foto’s. Ik ga volgende keer mee om het eens in het echt te bekijken 🙂

  2. Douze points voor de foto’s!
    Dat ziet er weer geweldig, en gezellig, en fanatiek (!) uit!

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.