mrt 172017
 

 

Johnny, Marcel en Karin zetten zich in voor het goede doel. Wij steunen hun initiatief. U ook? Lees hieronder hun reden om mee te doen en klik dan door naar de site waar je hun persoonlijke motivatie kunt lezen en kunt doneren!

Hallo. Fijn dat je onze pagina bezoekt. Wij zijn Johnny & Marcel. De (voor jou) rechter is Johnny, de andere is Marcel. Onlangs heeft ook Karin zich bij ons team gevoegd. Wij doen op 18 juni a.s. mee aan de Singelswim door de historische Utrechtse Singel. Voor het goede doel: FSHD (facioscapulohumerale dystrofie). Dit is een erfelijke spierziekte die in het begin vooral tot uiting komt in de spieren van gezicht, schouderblad en bovenarm. Gelukkig kunnen wij ons schouderblad en onze opperarm prima bewegen. Wij doen aan waterpolo. Al meer dan 40 jaar. Doen mee aan de competitie en trainen 3 x per week. Lekker ínspannen om te óntspannen. Voor ons vanzelfsprekend, maar helaas niet voor iedereen…. [lees verder]

Meer informatie: https://www.singelswimutrecht.nl/team/dos-varsseveld

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.