nov 072013
 

Zaterdag 3 november startte het seizoen voor de recreatieve mini-waterpolotoernooien. Onder de inspirerende leiding van coach Erie speelden de Polo-Toppers drie wedstrijden in het recentelijk mooi verbouwde Rozengaarde in Doetinchem.

088 (Large)

Op de groepsfoto de DOS Toppers: Marijn, Roan, Eline, Karlijn, Loes, Noor en Coach Erie.

De combinatie van oud en nieuw talent in dit team speelde vol overtuiging de drie wedstrijden in dit door NDD-HE-KEY georganiseerde toernooi. De ervaren kinderen die ook vorig jaar al speelden namen de nieuwelingen onder hun hoede en lieten ouders en kinderen zien dat plezier in het spel misschien wel het allerbelangrijkste is wat we van elkaar kunnen leren.

Het plezier en enthousiasme kon deze dag helaas nog niet omgezet worden in klinkende overwinningen, maar als de strafworpen die na iedere wedstrijd werden genomen een indruk geven van de mogelijkheden van dit team dan zijn overwinningen nog slechts een kwestie van tijd.

De DOS Polo-Toppers speelden een geweldig toernooi en toonden ook aan een belofte te zijn voor de (nabije) toekomst.

Er zijn dit seizoen nog meer mini toernooitjes. Bijvoorbeeld op 5 januari aanstaande in het Van Pallandtbad! Wil je ook meedoen of een keertje proberen: lees hier hoe het werkt en hoe je je op kunt geven.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.